Häst

Utvärdering Tobbe Larssons Pälsglans.

Öppningserbjudande 119;-

Okej. Jag står fast vid att TIB är det absolut bästa pälsglanset. Jag var på premiäröppningen av HÖÖKS i Växjö – vilket var ett skämt. Butiken var jättefin, verkligen, men dessa ”otroliga öppniningserbjudanden” var i det tråkigaste laget. Det fanns  bland annat schabrak för 59;- i storlek Full… Skulle jag lägga ett sådant schabrak på Monarch så skulle det bli huvud-hals-manke-schabrak-svans. Halva hästen skulle försvinna under detta jätteschabrak. Så det blev inget billigt schabrak, vilket i och för sig var synd för det var en fin lila färg.

Eftersom jag skulle bada Monarch inför hingstpremieringen så tänkte jag vara lite smart och köpa lite schampo och glansspray. Så jag var dum nog och köpte ”Tobbe Larssons ekologiska” glansspray. Vilken flopp. 119;- i öppningserbjudande. Jag tänkte som såhär Tobbe Larsson verkar ju vara en kunnig man som, jag trodde, visste vad som var bra kvalité. Detta glansspray luktade visserligen väldigt gott (äpple) men det var ju totalt värdelöst. Jag fick spraya i halva flaskan i svansen och den var ändock varken glansig eller lätt att reda ut. Hanna köpte som tur var TIB på Charlies i Vetlanda som jag kunde spraya i manen innan vi gick in, för det enda Tobbes spray gjorde var att lukta.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.