Häst

Ponny SM i Dressyr

För 10 (!!) år sedan så vann Emelie Brolin och Brolötens Grafit RC 70 SM i dressyr för kategori D. I helgen går SM för ponny i Vansbro och till min besvikelse är det bara EN ENDA connemara med i startfältet, och det är en kategori C, Backens Lotus (e Rolls Royce RC 49 – Blue Chief RC 14 – Värnbergs Neptunus RC 10).

Värnbergs Neptunus RC 10 tog lagguld vid EM på Irland 1981 med Susanne Gielen.


Graffe och Emelie vid SM i Sunne, om jag inte minns fel!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.