Stallbygge

Iiih !

Idag ringde jag till min djurskyddsinspektör och vet ni vad!

HÄSTARNA FÅR FLYTTA IN I HELGEN !

Lyckligast i världen är nog jag. Samtidigt som det känns sjuuuukt tråkigt att inte vara hos Pernilla varje dag. Men precis som Jonas  myntade när det kom på tal att jag skulle flytta från Pernilla, ”du lär ju vara där lika mycket i alla fall..”. Ja, Pernilla är ju min andra sambo! 🙂

Här finns all information som jag skickade till LST idag. 🙂 Djurskyddsinspektören sa att jag kunde ta bilder på det som är gjort och skicka till henne så skriver hon mitt tillstånd.

Jag får alltså ett tillstånd av Länsstyrelsen att föda upp hästar och ta emot betäckningsston på min gård! YES.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.