Häst

Dimman ligger tät.

Igår hoppade Monarch med ryttare för första gången i sitt liv, och han gjorde det riktigt bra! Han var väldigt trött när vi åkte hem, men det kan han gott ha! Vi konstaterade att han nog behöver klippas en gång innan kvalitetsfinalen, han börjar bli ganska långhårig.

Innan jag släpade iväg på Monarch till Pernilla så kapade jag av stonas sommarhage, så nu går Gia och Monia själva och Bingo går i sin egen hage. Jag har låtit bingos hage vila nästan hela sommaren så nu finns det lite gräs för honom att plocka med. Mest ledsen var nog Gia som stod och gnäggade ynkligt vid grinden efter Bingo. ❤ Monia gjorde det hon gör bäst, åt.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.