Häst

Igångsättning

Både Monia och Bingo är numera under igångsättning. Idag tänkte jag slå på stort och skritta Monia barbacka. Det var ett par år sedan sist, om jag bortser ifrån när jag skrittade 100m på RIKS 2012. 😉

Hur som helst så tränsade jag ponnyn i hagen och Jonas kastade upp mig. Precis som jag gissat så tog det inte många minuter innan Monia såg en hemskt skräckinjagande tyrannosaurus rex i skogskanten och BAM så låg jag på marken! 🙂 3dje gången gillt heter det väl? För detta var tredje gången jag trillade av Monia på 5,5 år 😉 rätt bra odds ändå kan jag tycka. Detta medförde oxå att min sambo inte vågade gå ifrån ridbanan så jag fick sällskap hela 20 min 😉

20130913-175649.jpg

Bortse gärna ifrån mitt feta tryne… 😉 vi är väl typ lika dräktiga båda två !

20130913-180347.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.