Häst

Lycklig!

20140109-211953.jpg

Ja det är lite tjatigt om att jag är gravid och lite ”orörlig”. Men jag kan inte låta bli att jobba med hästarna! Idag var det Bingos tur att gå för töm. Det fullkomligt vräkte ner hela dagen idag så det har ganska motigt att gå ut i regnet men jag och Alfons släpade oss ut.

Bingo var, även fast han hade regntäcke på sig ganska dyngsur. Och som han skakade! Han är en liten fryslort så jag kastade på honom ryggvärmaren och mitt Sverigetäcke i fleece med hel hals. Han skakade och skakade till slut så kunde han faktiskt stå på gången utan att låta som en trasig diskmaskin. 🙂

Han var något ofokuserad på ridbanan för att min skogsnisse håller på att avverka vår skog runt gården och sågar med motorsåg och går med sin järnhäst i skogen. Mycket spännande sa Bingo och gick med öronen som högsta punkt och ryggen lägsta 😉

Efter en stund så slappnade han faktiskt av och gjorde ett bra jobb. Mina tömmar färgade halsen alldeles orange 😉 jag vet inte vem av oss som blev mest blöt.

Monia åkte en sväng till Pernilla och behövde inte ens kliva ur släpet. Nu inväntar vi bara blodprovssvaret… Håll tummarna!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.