Häst

PREMIÄR!

Lite nervös var jag allt. Bingo har satt av mig förut, även om det var några år sen nu. Han är otroligt rörlig om han bara vill och kan vända på en tioöring.

Det är 8 månader sedan jag red Bingo sist. Han hamnade lite (rätt mycket) i skuggan av Monarchs satsning mot kvalitén! Jag red bingo i juni i fjol, sen gick det inte mer. Vi bara bråkade. Han gapade och skrek med huvudet i vädret och ryggen som lägsta punkt. Så jag sket i det, han fick gå med sina ston helt enkelt.

Men nu när Monarch är på bästa tänkbara ställe så kan jag ha fullt fokus på Bingo <3 Jag longerade honom lite först. Han var lika lugn och lat som alltid. Fick nästan tvinga honom att galoppera. Sen var det dags för uppsittning. Jag om något lite ringrostig men det gick fint och Bingo stod som ett ljus !! Hade bestämt redan innan att jag bara skulle sitta upp och skritta runt lite, prova svänga och göra halt. Bingo var som en bomb till en början. Ifrågasatte vartenda steg. Sen började han tycka att det var tråkigt och började tagga till 😉 men jag var mycket nöjd med att bara skritta idag. Hehe, för jag behöver komma ner i sadeln igen 😉 20140221-200449.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.