Häst

Vårsysslor

Äntligen solsken ! Underbart! Jag blir som uppladdad på nytt när solen skiner. Leif (grannen) ringde och sa att han skulle köra in en ny bale och byta plats på de fyra balar jag har kvar.
Jag fick hjälp av Leif att skotta ut platsen där jag har balen under tak. Vilken hjälte han är ! Han åkte och hämtade skopan till traktorn och sen hjälptes vi åt att skotta! Det blev som nytt.

Sen mockade jag ut Giovannas box helt och hållet. Hon får från och med idag stå i fölningsboxen med halm. Det beror mest på att hon är en sån jäkla grismajja i boxen! Blir bara förbannad när jag kommer in i hennes box! Det är som om hon grisar extra mycket för att reta mig … 😉 Boxen är dubbelt så stor som hennes nuvarande box. Leif skulle köra in en halmbale när jag tömt Monarchs box så han kan ställa den där !

Eftersom sonen bestämt sig för att sova en stund så passade jag på att kratta hela gårdsplanen!

20140227-161832.jpg

Just nu ligger det en kinesisk nakenhund med hörselskada i soffan… Han har tuggat och slickat bort pälsen kring en klo och han verkar inte höra när jag säger åt honom att sluta…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.