Häst

Byteshandel

Idag bytte jag fem säckar halmpellets mot harvning och sladdning av min ridbana! Är helt makalöst nöjd den blev SÅ FIN!!

20140301-144022.jpg
Det var mina grannar med hästar en bit bort på vägen som ville pröva halmpellets då det inte går att hämta spån längre hos Södra. Eller ja, det går. På tisdagar mellan 10:00 och 12:00 då de allra flesta med ett arbete jobbar!

Sååå som betalning så frågade jag om han kunde hjälpa mig att sladda ridbanan för jag har nämligen sett att han har en liten traktor med sladd 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.