Häst

Katter i träden…

Igår när jag och Bingo gav oss ut i mörkret fick vi, precis som alltid, sällskap av Leif och Birgittas katter 😉 de kommer smygande in på ridbanan och leker sedan järnet kring Bingos ben. Han är helt oberörd. De kan ligga på spåret och sprätta iväg precis innan han kliver på dem – han bryr sig inte.

Men igår började de med något extra ordinärt… Den stora grå katten klättrade upp i ett träd, det enda trädet som står kvar. Sedan hoppade den ner på ridbanan. Jag och Bingo blev nog exakt lika förvånade och chockade när den landade framför oss. Så vi gjorde en helomvändning kan man säga 😉

Bingo var annars fin i skritten igår, hans sämsta gångart. Han går inte fram tillräckligt helt enkelt, skulle behöva rida ut mer… Inser jag med, lovar. Han var ganska tramsig i traven så till slut så gav jag upp och gjorde det han ville. Galoppera, bockelibockelibock längs långsidorna. Frust Frust och blås och jättelycklig ponny. Sen kunde vi börja arbeta 🙂

Ella har lagt upp bilder på henne och min fåntratt 🙂 🙂
Jag tycker de ser ut att passa väldigt bra ihop 🙂 Han ser nöjd ut!

20140309-212940.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.