Valorous Monarch

Köpa schabrak.

När jag vann mitt första (och enda) travlopp så fick jag en maskot av hästägaren och ett grattis för att vi var så jävla bra. Det var en vit, blå och rosa glittrig enhörning. 🙂 Det kändes extra roligt att bli uppskattad av hästägaren att jag gjort ett bra jobb.

Jag är maxat blödig när det kommer till mina ponnyer. Erkänner. Jag blev alldeles gråtmild när Ella skrev att Fåntratt skött sig så bra och nollat deras första pay&jump. 🙂

Därför, som en morot full med positiv feedback, så har jag köpt ett flashigt tävlingsschabrak till Ella och Monarch! Vet att Ella är nyfiken som bara den 😉

Det var en d j u n g e l! Vilket är mest prisvärt? Vilka krymper, vilka krymper inte i tvätten? Vilka är för dyra? Vilka är av sämst kvalité?

Slutligen valde jag mellan fyra olika. Equiline, Schockemöhle, Anna Scarpati och Glen Gordon! I nästa vecka får Ella veta vilket det blev 😉

20140321-091405.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.