Häst

Bingo ❤️

Åh. Underbar känsla. Otroligt mega superbra känsla. Bingo gick ett lättare pass idag då han gjorde ett mastodont pass igår. Red första halvan av passet med gramanen både idag och igår. Igår var han ganska stökig och tjafsig med huvudet – men idag <3 så, så fin! Red igenom honom ordentligt i traven innan jag satt av och plockade av gramanen. Mjuk och liksidig och vi gjorde flera sjukt fina svepande hörn. Lycklig bara helt enkelt 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.