Häst

Fölövervakning!

Oooh så spännande men inte riktigt ännu! Däremot fick vi kamerorna att fungera idag! Tjoho! Båda två når nu in till TVn i huset om än med lite störning 🙂

20140326-204216.jpg

Det bör tilläggas att det är kolsvart i stallet när det filmar 🙂 så det syns faktiskt riktigt bra !! Köpte dessa kamerorna till Monarchs fölning 2009. Var någon budget grej på Elgiganten tror jag. Men de har fungerat bra och övervakat Monarch och Trebbes fölningar 🙂

Giovanna är idag dräktig 315 dygn och Monia 243 dygn!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.