Häst

En speciell dag…

Jag är mycket för speciella dagar. Kanske beror på att jag har ett väldigt bra minne, jag vet inte. Men jag tycker om att ha dessa speciella dagar. En del av dem känns mer som ödet än som en slump.

Idag när jag stod och tittade ut på Giovanna i regnet så slog det mig. Hon är en brunskimmel och dräktig, och en annan konstantskimmels födelsedag närmar sig. Den 11 april 1988 föddes Grafit. Tänk va sjukt om Giovanna fölar en konstantskimmel den 11/4…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.