Häst

Förlåt.

Igår skulle Grafit ha fyllt 26 år. Idag sökte jag på bilder på internet på honom, för att kunna lägga en till föregående inlägg. Hittade tråden på CIF som jag skrev när han dog. Samma dag som han försvann. Tårarna sprutade direkt. Känslan av att sväva ovanför stolen när Jörgen berättade vad som hade hänt.

20140412-105151.jpg
Denna gjorde Lina åt mig. Den låg bland alla kondoleanser.
20140412-105202.jpg
Förlåt Grafit, men jag missade inte din födelsedag. Det var faktiskt bland det enda jag tänkte på igår. Och hur fruktansvärt mycket jag saknar dig.

Hanna, du sa såhär till mig när han hade gått bort

Du köpte din drömhäst och nu är han bara din. Du får dessutom ditt drömföl som du längtat efter så länge. Det var meningen att Grafit skulle till Önnarps.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.