Häst

Vila!

Bingo var verkligen värd en veckas semester. Det har medfört att han förföljde mig i hagen när jag skulle gå ett varv och inspektera. Han var precis i nacken på mig varje steg. Vad gör du? Vart ska vi? Går den att äta? Når du gräset? Hjälp grenen anföll mig när du klev på den! 😉 älskar denna personliga kille <3 20140514-183206.jpg

Vi smög igång idag med att skritta länge. Ett bra tecken är när Bingo börjar gäspa 😉 då är han färdig med skritt 😉 idag longerade jag honom inspänd på yttersidan med tömmen som ledande innertygel. Han var så makalöst duktig idag ! Lugn och glad o lyssnade väldigt bra. Det blev en större och en mindre volt. Större i trav och mindre i skritt. Mycket gymnastik ! Giovanna stod troget vid staketet, men det brydde sig inte Bingo om 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.