Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

  • Lovisa

    Hej, jag rider och tävlar Önnarps Rimini och undrar om du har någon bild på henne som du skulle kunna skicka till min mail (libell.texas@hotmail.com) kan tyvärr inte se bilderna via nätet som du lagt ut på henne så det skulle varit jätte snällt om du skickade dom, självklart kan jag också skicka någon bild på henne om du är intresserad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.