Häst

Lite mycket !

Ibland kan jag känna att hur #%\] ska jag få ihop den här dagen? Att försöka ”synka” Olivers sömn med någonting annat är lönlöst redan från start… Sakta börjar jag planera i mitt huvud hur jag ska försöka hinna med allt utan för stor kompromiss (oftast en lite ledsen son i vagnen som vaknar precis när jag är som längst ifrån honom). Men, det löser sig alltid! På ett eller annat sätt! Idag hade jag till och med tid tillgodo innan ”Ärtan” dök upp på gårdsplanen.

Bingo lindad och tränsad i sin box, Monia förpassad till den lilla delen av hennes fånghage och Oliver sovandes i vagnen.

Vi visade ”Ärtan” på Bingo. Hon gick och droppade lite när hon klev av släpet. Inne i stallet förstod hon inte alls va det där var för en liten plutt som försökte nosa på henne. Men hon sa klart inte idag, tack.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.