Häst

Lite uppe i varv!

Skulle jag vilja påstå! Har nu målat allt det röda och bruna i hingstboxarna SVART! Det blev väldigt snyggt om jag får säga det själv !

20140723-232038-84038201.jpg
Jag är något uppe i varv och hade förmodligen kunnat måla hela natten också men hiade mig och slängde ut foder till hästarna (som var sjukt upptagna med att hålla koll på älgkon med tvillingkalvar som passerade gården).
Nya tag imorgon! Kanske hinner måla det vita innan jag packar ihop för Norrköping!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.