Häst

Liten koll..

Insåg idag under mitt besök på Ribersborg att jag har ingen koll alls på fälttävlanshästar. Knappt alls. Jag vet vem Mr Pooh är och att han vann VM för unga hästar något år och att han är efter hingsten Majim G. Sen kan jag några stycken äldre fälttävlanshästar som Anna Hassös Son of a Bitch och Algotssons hästar ett par stycken. Men tittar man på den så kallade ”härstamningsdelen” på startlistan så går jag bet på, många, många av hingstarna som står som fäder… Okej, Irco Mena, Robin Z och Strong Statment xx räknas inte.. 🙂

Jag fick ÄNTLIGEN köpt ett par senskydd till Monia! Jag ville ha ett par mjuka som man ”lindar” om benen och sedan spänner med kardborrband, inte de hårda skalsenskydden. Jag hittade ett par som ”hade kostat” 675kr men det var 50%. Det brukar SÄLLAN eller ALDRIG finnas i Monias storlek (cob) men, idag fanns det så jag slog till direkt!

Jag var på Örsholm vid kvart över 6 i morse, så jag börjar faktiskt redan nu bli trött? Hur är det möjligt?! Ännu en riktigt rolig dag tillsammans med Åsa avklarad. Och så söta lilla Bessy såklart!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.