Häst

Lever och man lär!

Så jag gjorde en korkad grej idag. Jag tänkte mig byta hage på Giovanna och Rex med Bingo. Dum idé. Bingo galopperade som en galning fram o tillbaka i två timmar. Sååååå, låt mig säga såhär, det gör jag inte om.

Hingstar går ner i vikt, kvickt. På drygt två timmar var Bingo smal som en sticka och genomblöt. Kul.

Så jag längtar till hösten?

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.