Häst

Förbannade getingar!

För någon vecka sedan blev jag och min sambo överfallna av bålgetingar helt oprovocerat på vår altan. Vi klev liksom bara upp på den.. Jonas blev stucken flertalet gånger, jag fick ett stick och vår son tack och lov 0!

Men detta har gjort att jag får rena rama paniken så fort jag ser en geting. Jag börjar nästan gråta och blir helt hysterisk. Jag vill inte ens vara utomhus under dagtid för de jävlarna är ÖVERALLT !! Nu kan jag inte vara i stallet, och nej vi hittar inga fler bon utöver de vi redan utplånat. Kan inte vara i snicken för där ligger fallfrukt = getingar. Kan inte plocka äpplen hos grannen = getingar. Kan inte sitta på altanen = geringar.

Sonen kan inte vara ute i vagnen för så fort vi ställer ut den så lockas getinghelvetena till den.

PANIK jag vill inte ha höst, men jag önskar att alla getingar bara kunde .

IMG_1988.JPG
Jonas har bytt den avbitna plankan i stallet så jag skulle behöva måla den väggen. Men det går inte vara där ute för det fullkomligt kryllar av getingar.

Jag har dessutom fått för mig att bygga en foderlåda i stallet, för att jag tröttnat på plasttunnorna…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.