Häst

Tagga utställning !

Hemma 02:30 från bröllopet bara att kasta in hästarna och kasta sig i säng. Sovit som en klubbad säl..!
Upp nu vid 8 och fodra alla djuren och mig själv innan jag ska ge mig på att bada Bingo Bell RC 112! De andra två ska vi borsta grundligt !

11:30 räknar vi med att köra! Hjälp som alltid av bästa Pernilla. Hon kan tyvärr inte springa pga ett trasigt knä så Jonas har fått en egen hjälm!! För han ska hålla i Rex! Han börjar bli proffs …! Han stod i butiken och ville ha en ”GPR-hjälm, sån som du har!” Njae.. En GPA får nog vänta ett tag, eller vem vet. Han kanske springer så bra att jag blir tvungen att köpa en GPA åt honom 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.