Häst

Pyssel pyssel!

Bingo fick ett lugnt pass på banan idag och han skötte sig fint. Travade mycket bommar och gjorde fina skenkelvinkningar längs med långsidorna! Jag är mycket nöjd med honom !
IMG_2305.JPGIMG_2308.JPGIMG_2307.JPG
Mycket pyssel ikväll. Hängde upp mina nytvättade draperier i stallet som jag tvättat i sommar. Hehe senaste de träffade en tvättmaskin var nog när de hängdes upp …! De fungerar som frostskydd och dessutom skymmer de min dörr till gödselplattan 🙂 fiffigt!
Smörjde upp Grafits gamla grimma ikväll också. Den behövde lite kärlek. Plockade undan utställningstränsen och sorterade ut gamla dåliga grimmor. Stod sedan länge och kände sorgen svämma över mig när jag varje dag ser Monias träns hänga där på en krok. Gör ont i hela mig.
Så jag smörjde upp det, och satte på Bingos hackamore på det. Så användas det i alla fall! Och jag slipper stå där och associera det med att Monia inte någonsin kommer att bli bra.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.