Häst

Vart är Bingo?

Idag gick Monia, Regent och Belinda in före Bingo för ovanlighetens skull. Monia traskade fram till hans box, likt alltid, men där var ingen? Hon tittade till och med över kanten 🙂

När jag skulle ta in Bingo så blev Rex rädd för någonting och innan jag vet ordet av så ser jag i ögonvrån hur han laddar mot staketet. Och med ett enkelt skutt så hoppade han över staketet och drog iväg in på stallbacken… Staketet är ju trots allt bara 110cm högt… Tack och lov så stannade hans mamma innanför staketet. Ringde grannen om hjälp om Rex skulle bege sig ut på vägen men jag fick tack och lov fast på Rex innan han hann så långt ! Tur att Bingo-ungarna är hemskt snälla!
IMG_2365.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.