Häst

De första 24h…

Nu har Regent varit utan sin mamma i lite mer än ett dygn. Jag tycker att han fixar det ganska bra än så länge. Han äter och dricker, går och betar lite ibland. Men klart han är ledsen. Han ropar uppgivet efter Monia lite då och då. Såklart mindre idag än igår, men dock. Det skär i mitt lilla hjärta att höra honom så ledsen, men samtidigt vet jag att det snart gått över. Hans mamma har det mycket bättre nu och han kommer att klara sig fint. Han har Belinda som trygghet, även fast hon tröttnat en del på att han försöker dia henne. 🙂 Imorgon ska jag släppa ihop dem med Giovanna och Rex. Rex behöver en lekkamrat lika mycket som Belinda och Regnet behöver en vuxen förebild.

Belinda har också märkt att Regent inte längre står under sin ilskna mammas beskydd, så nu kan hon styra och ställa med honom en del.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.