Häst

Bingo !

Tack och lov så har Bingo Bell gått som en klocka de senaste dagarna. Bara det är en lättnad i sig. Tänk att mitt i all sorg behöva känna att nä jag kan inte ens rida längre. Men Bingo gör mig sällan besviken! Underbara ponnyhingst.

Igår hade han besök av Alvin och Vidar i hagen. Min grannes syskonbarn i åldrarna kring 7. Bingo står så snällt och låter sig inspekteras av nyfikna händer. Lugn och trygg. Inte vem som helst får klappa på Bingo över staketet, han är väldigt restriktiv med vilka han pratar med. Blyg och försynt.

Vi har den senaste tiden travat mycket bommar, även jobbat med galoppbommar och igår hoppade vi några språng över en 60cm oxer. Första språnget var drygt 110… 😉

IMG_2506.JPG

IMG_2345.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.