Häst

En hel vecka…

Om några timmar har det gått en hel vecka utan dig älskade ponny. Jag har inte fällt en endaste tår sen du somnade in. Det måste ju ändå betyda att jag tog rätt beslut.

Det känns inte som om du är borta faktiskt. Det känns som om jag ska möta dig i stallet varje morgon. Varje gång jag tittar ut genom köksfönstret så letar jag efter dig. Du är fortfarande kvar här, jag kan känna det. Även om jag inte ser dig så vet jag att du är precis här hos oss fortfarande. Men du kan springa fritt och kryper säkert under vartenda staket.

Där du finns tar morötterna aldrig slut, inte heller gräset. Där du finns står Grafit alltid vid din sida och ingen ska tvinga dig att spola av dina ben igen. Där du finns finns lugnet och tryggheten och ingen som tvingar dig att lämna din flock. Du är i paradiset helt enkelt.

Vi saknar dig allesammans ska du veta älskade Monia.

Förevigt saknad, aldrig glömd

IMG_0564.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.