Häst

Pernilla träning imorgon!

Jag har världens bästa vän. Inte nog med att hon alltid finns där – och är en fantastisk tränare också. Hon är pedagogisk och verkligen duktig på att lyfta fram vad och framförallt HUR jag ska göra för att bli bättre! Jag och Bingo har utvecklats enormt sedan första gången Pernilla såg oss.

Det är så oerhört viktigt att ha en tränare som förstår och möter en där man är. Hon ställer inte orimligt stora krav på oss men hon hjälper och lyfter oss framåt! Även om hon är en utav mina närmaste vänner så är hon min tränare när jag sitter till häst – då förväntar jag mig ingenting annat än att hon ska komma med konstruktiv kritik och inte kamma mig medhårs bara för att vi är vänner.

Det ska bli roligt att få visa upp Bingo imorgon, det var ett tag sedan hon såg oss sist. Igår red jag på det raka bettet, mest för att känna efter. Bingo var fin, men slår med huvudet onödigt mycket… Det är en helt annan häst på hackamoret helt klart!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.