Häst

Mycket de senaste dagarna…

Jag har suttit uppe några kvällar nu med en broschyr för SCS som vi ska ha med i vår monter på SIHS! Det ska bli väldigt roligt att få representera vår förening i dagarna 4 på Friends Arena. Jag ska stå i montern på lördagen men kommer nog att vara i krokarna även på fredagen och kanske en sväng på söndagen, vi får se 🙂

Det känns som om jag har glömt någonting varenda dag. Men jag tror inte så är fallet. Jag har mockat och fixat allting och min bästa sambo släppte ut hästarna i morse så att jag fick sova ut! Mycket glad över detta. Idag har mesta delen av dagen gått till SCS broschyren men jag hann även med att tömköra BB som var superduktig. Märkte också att han behöver rakas igen! Han är lika långhårig som innan!!

Jag och stallchefen köpte en ny grimma till Regent häromdagen. En likadan som Belinda har, fast en grön istället för orange. Båda är i storlek Shetland och sitter på innersta hålet. På Regent sitter den perfekt, på Belinda är den så stor att jag kan trä av den utan att behöva öppna den …! Rex har dessutom vuxit om Belinda med hästlängder och Regent är inte långt efter !! Hon är verkligen pytteliten lilla Bella. Hon blir nog inte större än en b-ponny trots allt.
IMG_3029.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.