Häst

Nu har Giovanna åkt hem!

Idag kom så dagen för Valorous Rex att bli vuxen. Till skillnad från lillebrorsan Regent så hade Rex fått gå med sin mamma i sex månader (Regent fick bara tre). Vid halv fem kom Anna inkörande på gården och vid strax efter fem lämnade vi ponnyerna i stallet för att gå in och äta. Allt lugnt ! Rex lite gapig men annars hyfsat lugn och sansad faktist.
IMG_3185.JPG
I somras var de sex, nu är de bara fyra och veckan efter Sweden International Horse Show är de bara tre…!

Letar fortfarande efter avelssto. Ej gulbrun och utan Coosheen Finbarr eller Brantshammar Bell Dara nära inpå i stamtavlan …

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.