Häst

Äntligen (?) kom snön.

Jag har väntat på tok för länge på den här snön. Här har det alltjämt regnat, regnat och regnat ytterligaIMG_3904.JPGre lite till. Sen dök det plötsligt upp några ynka minusgrader som föll ända ner till -15 ett par dagar. För första gången på m å n a d e r så var inte marken mjuk som Bregott som stått ute lite för länge. Men då blev ju såklart allting precis stenhårt så då hade det suttit fint med lite snö ovanpå, men icke sa Nicke. Nu kommer snön, tillsammans med +-0,0 grader. Vilket innebär att visst, det är vitt och fint ute, men marken är fortfarande som varm Bregott. Hagarna ser för jävliga ut för att inte tala om vår infart och marken framför stallet… Jag längtar tills marken är hård igen och de har lagt om vår väg och gjort en parkering. Då ska även grunden för lösdriftshallen läggas. Mycket är alltid på gång helt enkelt.

Ikväll är det hoppträning i Risinge, jag vet inte riktigt om jag tar mig dit just nu. Jag ska köra dit själv med Bingo och snön faller tungt. Jag har lämnat det lite öppet för så himla roligt är det inte att köra hästtransport i snö, speciellt inte när det börjar bli mörkt och snöröjningen dröjer.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.