Häst

Ridit två Grafitavkommor! 

Jajamen! Nu kan jag stoltsera med att jag ridit två av Grafits avkommor, utöver honom själv 😉 Jannica var ändå tvungen att fråga vilken den första Graffeavkomman var… 🙂 vem kan det vara? Ledtråd, han är brun, har lång lockig man och skulle följa med dig in i TV soffan om han så fick! 🙂 

Idag har jag alltså suttit upp på Golden Grape. Stel, stum och oerhört snäll, precis som jag föreställer mig en ridskoleponny. Saknar inte den tiden helt klart. Det kändes lite som att sitta på Monarch. Grappan är en maxad C-ponny men jag lyckades få sadeln att ligga kvar med en 120 cm gjord. Jag skrittade, travade och galopperade och styrde runt lite. Och jag förstår att hon var en älskad ridskoleponny 🙂 Hon var hemskt snäll. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.