Häst

Idag skulle du fyllt 12 år.

Jag kan inte för mitt liv förstå att det redan har gått sex månader sedan du tog ditt sista andetag. Vart har tiden bara tagit vägen? Jag var ute hos dig idag och pratade med dig, mellan hagelstormarna. Jag kom fram till att sambon och jag måste reda upp lite ute hos dig, det ser ut som en bomb briserat där du vilar. Jord, stenar och kvistar överallt. Men vi ska fixa det Monia, jag lovar.

Jag hade inte långt till tårarna idag. Idag skulle du fyllt 12 år. Monarch blir sex år i år, Fia blir fem och Regent är snart ett helt år gammal. Jag försöker minnas dig med glädje, den långa manen och de stora varma ögonen. Men istället är de första orden som faller ur min mun – förlåt mig. Varje gång. Förlåt mig Monia och tack för att du kämpade in i det sista. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. Du är så oerhört saknad.

Du som uppfinner en tidsmaskin, ring mig. Jag har en del saker jag skulle vilja ordna till… 

DSC_0123

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.