Häst

Sommarplaneringen! 

Igår stängslade jag färdigt den ena sommarhagen. Det kommer finnas gott om plats här i sommar! Regent åker till Pernilla på hingst-kollo och ska leka med Kenta (Corrientes e Cover Boy S – Cartier – Spender S, till salu). Jag funderar på om Belinda också ska få åka på kollo. Finns egentligen ingen anledning att ha henne skräpandes hemma. Bättre att hon får åka iväg och äta gräs och ha kul hela sommaren så att hon är fit for fight när löshoppningen börjar i höst. Jag är som vanligt sent ute 😉 men skickade iväg ett sms till mitt favoritbete! 

I början på juli om allt går som det ska kommer Loft Rowallane Rose med hennes föl. Nina undrade om jag ville att hon fölade hos dem eller här – och det känns mycket mer tryggt att hon fölar hos sin uppfödare där hon bor till vardags! Så här hemma kommer förmodligen bara Bingo Bell och Grappan att gå. 

  

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.