Häst

Benjamin Ö

När jag stod och borstade på Benjamin idag så insåg jag att jag glömde ett halvblod som jag är väldigt förtjust i när jag skrev om dem häromdagen!

Jag glömde ju BENJAMIN!

Benjamin ägs utav Åsa Blom, som från början var en webbdesignkund till mig som jag ”ärvt” av Pär. Det ena ledde till det andra och nu står jag snart i  ”hennes” stall! Benjamin blev årets Riksföl i Tingsryd 2007.

Hon frågade om jag ville rida Benjamin på 3årstestet i år och det ville jag. Så jag var och red Benjamin ute på Örsholm flera gånger i våras, och jag kan bara sammanfatta det såhär:

Otroligt arbetsvillig och rolig häst att ha och göra med! Helt UNDERBAR galopp har han Benjamin och han har varit snäll vid all ridning – fram till själva ridprovet, då han mest bockade! MEN! Vi tar igen det på kvalitén nästa år!

Bilderna är från i våras. Och ja, jag vet, jag har den snyggaste stolsitsen i världen. 🙂
Jag hoppas att det ska kunna frambringas bättre bilder nu i höst och vinter, även på mig och Monia !

Benjamin
2007
e Highlight – Beach Boy – Walör

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.