Häst

Projektet, måla om stallet. 

Pust! Det var nog inte igår som stallet fick lite färg sist. En utav logdörrarna var mer vit än svart…? Men nu är den kolsvart. Det tog dock en halv hink med färg dock 🙂 men shit vilken skillnad det blev !!

Det mesta på stallet ska få sig en uppfräschning, fönster, dörrkarmar – ja allt! Jag piffade även till elskåpet som sitter på utsidan. Det kommer bli så fint. Bättringsmålade även inuti stallet med den ljusblåa färgen. Den hade skavts bort på några ställen + att jag har ett svagt minne av att sista färgburken tog slut i fjol innan jag hade målat två lager i någon box. Som nytt blev det i alla fall!  

 Brädorna fullkomligt suger åt sig färg. De var en aning torra 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.