Häst

Det blir ju sällan som du tänkt dig… 

IMG_5622.JPGSå ibland får du bara acceptera läget! Mitt stall blir inte speciellt mycket målat just nu – tack vare vädergudarna. Ösregn. Eller duggren. Eller regnskur. Dyngsurt och blött mest hela tiden. Så vi har fortfarande bara målat 2/3 av långsidan. Trist, men men! Jag har i alla fall bättringsmålat inuti stallet och dessutom lyckats städa ur min sadelkammare idag.

Den var en aning överbelamrad med grejer efter att ja skulle tvätta ur stallet, vilket jag tack och lov i alla fall hunnit med! Jag började speka bland alla sakerna och insåg att det finns mycket jag skulle kunna sälja iväg. Så jag tog mig i kragen och rensade ut benlindorna. Det är ju bara inse fakta, det finns fyra par (av 11) som jag faktiskt använder. Iväg med de övriga sju! 3 par är redan sålda 🙂 tog nog inte ens en timme …!

IMG_5625.JPG Jag lyfte till och med ner min Hubertus-sadel. Som jag inte använder. Den bara hänger där. Dumt köp för den har nog inte passar en enda utav mina ponnyer då den är alldeles för smal i bommen. Enklast vore ju att sälja den. Men då är det som om någon sparkar mig i magen. Monia hade den sadeln. Jag köpte den sadeln till henne, specifikt. Det känns som att jag säljer en bit av Monia-historia. Jag är helt enkelt inte riktigt redo för det steget ännu. Så jag smorde av den lite kvickt och hängde tillbaka den. Det kanske kommer en dag då jag kan skiljas från den… Kanske inte. <3

På måndag fyller jag år. 29 bast. Känner mig inte som 29, snarare 21-22, även om jag inte skulle byta tillbaka till den perioden i mitt liv för allt i hela världen.

 Däremot hade jag kunnat återuppleva detta igen, min helt otroliga helg i Vittersjö med Cecilia och hennes fantastiska familj. Aaron fick vara med på bild, han var löjligt upptagen med att fiska nämligen, fick inte bli störd!

 Royal är nu en hel månad gammal, växer som ogräs! En riktig liten biff. Stackarn måste tro att vi är tokiga så mycket som det måste regna på honom. Han har såklart blivit bästa kompis med vår fantastiska Belinda så mamma Rose får en hel del avlastning. 🙂 så trist att jag inte kan visa honom i Nybro i år – men då är jag i Clifden, eller ja, på väg hem från Clifden. 19-23 augusti åker jag och Cissi dit – längtar GALET !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.