Häst

Betäckt var det här !

11805892_10153230393621919_592069471_nI tisdags fick ÄNTLIGEN Bingo Bell betäcka Golden Grape. Som han har längtat. Jag var inte helt säker på att han hade betäckt henne för någon vecka sedan, jag tror mest att hon acceptanskissade för jag hittade inga hårstrån på varken Bingo eller Grappan + att hennes slida inte var uttänjd, det är den nu. 🙂

Hon är i alla fall välbetäckt, på egen begäran. Hon backade på Bingo flera gånger som lite barmhärtigt hoppade på utan full fjång och bara åkte runt lite på ryggen på henne innan han kanade av. 🙂 Måste vara väldigt förspänt att vara Bingo just nu. Han betäckte henne igår med, det såg jag ett par gånger, men idag var det nog! Hon säger tydligt ifrån och han backar snällt undan. Så det var väl färdigt så antar jag 🙂 Nu är det den spända väntan inför ultraljudet om 14-15 dagar. Väldigt, väldigt roligt om hon har tagit sig, jag kan nästan inte bärga mig!

11777994_10153234257066919_2129012776_nHär är en HEMSKT söt fölunge 🙂 Royal gör sannerligen skäl för sitt namn! Han hoppade enkelt över en nedfallen trädtopp häromdagen när jag råkade skrämma honom vid kvällskollen på betet. Hehe, hoppa verkar de i alla fall kunna Bingo-ungarna. Rex (ue Poetic Justice RC 81) hoppade ut ur hagen i fjol utan problem…

Vad månde det bliva utav denne lille hingst?

Nu ska jag strax krypa till kojs, har promenerat 2 mil de senaste dagarna och på måndag börjar allvaret igen, tillbaka till jobbet. Fast, jag har längtat tillbaka sedan första semesterdagen. Vad kan jag säga? Jag ÄLSKAR mitt jobb. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.