Häst

Måndagsmorgon ! 

Vaknade faktiskt helt utvilad i morse, låg kvar och drog mig en stund innan jag välte ur sängen för att släppa ut hästarna. För första gången på länge gick jag nog faktiskt rakt på vägen mot stallet, oftast är jag inte riktigt vaken när jag går ut 🙂 

Royal har väl kanske hamnat lite på efterkälken, inte jättehanterad 🙂 Men nu så! Precis som sin pappa är han lite blyg och försiktig men så otroligt nyfiken och snäll. I morse var första gången han mötte mig i boxen och följde relativt snällt med ut i grimskaftet till hagen. 

Det tog ungefär 40 minuter att fodra, släppa ut och mocka fyra boxar samt sopa och fylla på vatten i hagen till Bingo. 

Sen gav jag och Bingo oss ut på tur i morgonen! Och vet ni vad – INTE EN ENDA ÄLGLUS !! Hurra! Däremot hittade jag ett kadaver som såg lite halvdant ut, men Bingo verkade oberörd. Snacka om att jag har mjölksyra i mina lår just nu! Det krävs en del KNÄSLUT för att sitta kvar på en ponny som kan tvärstanna och vända i galopp… 🙂    

 
Och tack Hanna för tipset om hur du får en obstinat ponny att gå ifrån gården <3 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.