Häst

Huvudet upp, fötterna ner? 

Vilken omväxlande dag! Uppe med tuppen och iväg med son till dagis. Häktisk dag på jobbet, sånär på att jag knappt minns vad fan jag gjort idag? 🙂  Jonas hade förvarnat att Regent var ”väldigt svullen” idag innan han åkte till jobbet. Ja, hab hade rätt 🙂 kanske inte den värsta svullnaden jag sett men klart svullen. Framförallt stod han med alla fyra benen på samma plätt och näsan i marken = aha, feber säger min erfarenhet. Mycket riktigt, 40.2 i feber och ett litet samtal till veterinären senare var jag på väg till apoteket och en kur Penovet. 

Kanyler hade jag inlåst hemma, dossprutorna däremot. De gick åt förra sommaren till Regents mamma. Som tur är så bor det vettigt Hästfolk i närområdet. Åsa hade en tom dosspruta hemma! 

Iförd grimma i hagen stod sen Regent snällt och lät sig injiceras. Slutet gott allting gott, bara fyra försök kvar! 🙂  jag lär somna ovaggad ikväll!

    

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.