Häst

Pay and Jump! 

Japp! Ni läste rätt. Den 24/1 ska Bingo och jag åka till Bergunda och hoppa 60-70 cm. Blir en bra miljöträning för Bingo. Tack och lov har jag medhjälpare den här gången. Sofia ska följa med och grooma. 

Jag är verkligen SÅ redo att komma igång med lite tävling med Bingo. Det ska bara passa in med allt annat liksom. Men att inleda året med lite Pay and Jump känns ju i alla fall som om vi är på rätt väg. 🙂  

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.