Häst

Okej så -18 är inte rättvist! 

Tack och lov höll sig det gradantalet under nattetid. Men snacka om min förvåning när jag kastade en blick på mätaren ”lägsta temperatur -18”. Jag kan inte nog prisa mitt hemmabygge till vattenbalja, flytande vatten även denna morgon. Superb! 

Det gäller verkligen att klä på sig. Idag hade jag strumpbyxor, ridbyxor, långa chaps, långa raggsockor, vinterkängor, Back on track polo, fleecetröja, vinterjacka, Balaclava, mössa och DUBBLA vantar. Det tar sin lilla stund att klä på sig helt klart 🙂 de långa chapsen köpte jag på SIHS och är såååå nöjd med dem. Rekommenderas verkligen! 

Idag har jag motionerar i snön på en utav Leifs åkrar. Bingo tycker att det är så himla roligt. Tyvärr missade vi att filma när Bingo drog en l å å å n g bockserie. Jag rider på det tyska hackamoret just nu. Gillar att alternera bett och inte bett. Rider faktiskt oftast ut på hackamoret. Det tog en stund att fånga mr Bell idag. Han latjade runt i snön med sina söner glatt sprättande efter. Sen gick han rakt in i mig knäppskalle.

Det är något varmare i stallet fortfarande, om jag ser till att hålla dörrarna stängda. De tollar som ligger emot väggen är ofta djupfryst men resten är relativt lätt att mocka ut. Just nu strör jag faktiskt med helt vanlig värmepellets 8mm. Typ 15-20kr billigare säcken och hittills är jag inte missnöjd med resultatet. Det är ändå rätt stor skillnad i pris/pall. Jag var på Byggmax och köpte 10 säckar för att prova. Mina hästar är väldigt renliga så de har räckt rätt så bra faktiskt! 

Nedan följer några fina bilder på mig och Bingo från idag. Förhoppningsvis även en liten film, om inte annat går den att se på Instagram (@sandrajohannadahlberg) eller på Facebook – Stuteri Valorous. 

  

    
 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.