Häst

Måndag, japp.

Alfons (min kinesiska nakenhund) hade världens bästa natt. Matte hade glömt stänga ute honom från sovrummet. Matte å andra sidan har haft en riktigt dålig natt då det är omöjligt att sova bekvämt när 6kg kines beslagtar 180 cm säng. Han nässlar sig in under täcket och jag vaknar krökt som ett S! Ligger han inte under täcket så ligger han OVANPÅ så att täcket sitter fast (värsta jag vet)… Jag är INTE utvilad. 

Dagen fortsätter i samma trevliga gemak. Dörren till stallet gav äntligen (!) vika och bröt loss från väggen, perfekt. Går inte stänga inifrån. Morgonsysslorna flöt på i stallet, om än något irriterat. Grappan blir bara fetare och fetare. Hur lite mat kan jag rimligtvis ge henne ?! 

När jag väl kommer in och ska värma mig i duschen, så finns det inget j>{€#a tryck i duschen – ALLS!! Vad fan … För ett kort ögonblick tänkte jag fyfan va skönt att slippa ansvar men slog bort det ganska snart… Jaha? Rengöra vattenfiltret i blandaren verkar vara det bästa tipset just nu. Och jag som börjar ett nytt jobb idag. Känner mig ganska så opepp…   

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.