Häst

Uteritt i månskenet! 

Vilken heeeeelt underbar uteritt ikväll. Bingo pigg som bara den efter att ha blivit omhuldad med back on track ryggpadd (i sedvanlig ordning) innan vi gav oss ut i kylan.  

 Först tänkte jag bara skritta fram på vägen för att sedan jogga lite i snön på ridbanan, men det var så otroligt vackert ute att vi bara fortsatte. Jag brukar inte rida på annans mark om jag inte frågat om lov först. Men ikväll kunde jag inte låta bli ! Hela åkern var upplyst i månskenet så vi sneddade snabbt över skidspåren och skrittade sedan i den djupa snön runt åkern. Det var så magiskt vackert, om jag ändå finge dela det ögonblicket med någon. Bingo var verkligen pigg och glad och jag hoppas att det blir lite mildare på söndag så att jag kan ha lite bättre handskar på mig. Märkte på ridbanan att jag hade 0-kontroll i mina dubbla handskar… 🙂 

Drömde faktiskt inte om något porlande vatten och har inte mötts av något kaos ännu …! Men den som väntar på något gott… 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.