Häst

Pay and Jump hos Växjöortens Fältrittklubb

Bingo var verkligen jätteduktig idag, stolt över honom (och oss!). Han var väldigt kontrollerbar och skötte sig verkligen jättebra. Han var helt lugn när vi väntade på vår tur inne på banan, han vet att det är allvar då. 60 och 70 cm är verkligen lågt för honom, men eftersom han inte hoppat på ett tag så tog vi det lugnt, på inrådan av tränaren Pernilla. Det är verkligen så roligt att hoppa den här ponnyn, han tycker att allting är skitroligt och gör det verkligen med glädje. Jag håller på att ladda upp filmerna på youtube som snälla Sofia filmade åt mig… Det tar lite tid då de är filmade med systemkameran.

Nu letar jag efter någon ny liten tävling, men eftersom jag snart är fyllda 30 så är det ridhäst som gäller för 142cm Bingo Bell. Där verkar lägsta höjden vara 90 cm, och det är kanske lite i vassaste laget för oss än så länge 🙂 Men vi kommer dit.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.