Häst

Det verkar inte bättre… 

Strikt boxvila, av med skorna och djup spånbädd – vad tycker ni att det låter som? Har jag riktig tur så har ponnyn cushings, vilket då innebär att hon inte kommer att bli dräktig. Så det verkar inte bättre än att jag ska få ta farväl av ytterligare en ponny. Förlåt att jag är negativt inställd, det kan ju vara en stengalla, även om det verkar otroligt i nuläget. Men sett till den senaste tidens envisa elände och motgång så har jag svårt att se detta som något annat än just fång.

Är det ens rimligt att drabbas av såhär mycket motgång och helvete på så kort tid? 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.