Häst

Frukost med stallchefen …!

Nu ska vi strax packa oss ut i bilen. Stallchefen tog en välbehövlig sovmorgon och vaknade inte förrän kl 8:30! Rekord! Jag hann kasta ut odjuren och hänga in hösilage i släpet, och städa bilen, koka kaffe, plocka fram frukost, packa skötväskan… 🙂 det gäller att vara effektiv. Hittade alla mina paraplyn i bilen, tillsammans med tre termokoppar och lite annat smått och gott…! Jag är lite nervös faktiskt. Men det kommer säkert gå bra. Jag har laddat ipaden åt stallchefen så att han har att göra de två timmarna till först Jannica i Getinge och sedan till Madde och Babsan. 

Tack alla för de fina orden igår! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant! 🙂 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.