Häst

Löshoppning!

Regent och Royal har provat att löshoppa idag. Regent har ju gjort detta förut, och han har verkligen kommit in i hur det fungerar. För han hoppade runt, runt, runt helt själv. Han var jätteduktig faktiskt. Royal, som var på ridbanan för första gången i sitt liv var lite mer skeptisk men tog sig över några bommar ett par gånger. Det är så SINNESSJUKT mycket knott här just nu så hästarna var väldigt lyckliga att få komma in ifrån odjuren ett par timmar. Regent och Royal fick öva stå på gången och Linn borstade och jag kratsade hovar på båda. Duktiga småpojkar. 

Jag red ett pass på Bingo ikväll igen. Alltså. Herregud. Linn hade lagt snöret från löshoppningen på en pall utanför ridbanan. Inte visste jag att just snöre på pall ÅT ponnyhingstar. Tur att Bingo påminde mig varenda gång vi närmade oss det nämligen. Sååå.. Ridturen gick väl sådär. Fick arbeta skiten ur mig för att få till någon ridning och kontakt med Bingo. 

​Regent vill hemskt gärna stå i mitten hela tiden. När jag gör iordning Bingo eller Babsan så är han och kliar mig på ryggen, drar i mig, puttar på mig, fixar till schabraken, slänger ner grimmor/träns… 😉 Stjälpreda. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.