Häst

Ett utav mina tuffaste beslut..

Nu är han till salu. Han jag aldrig ville sälja. Han som jag trott så mycket på och älskar så högt. Nu är Valorous Monarch till salu. Det är otroligt dubbla känslor. Jag har gråtit två gånger idag. Jag har investerat så otroligt mycket känslor i denna lilla bruna ponny, från det att han var 30 minuter gammal. Det är ett beslut som har vuxit fram över tid. Ingenting jag bara kommit på sådär på en dag. Monarch är bara 140 cm. Jag kommer aldrig kunna rida honom så som jag kan rida Bingo t ex. Jag kommer alltså inte ha någon ”nytta” av honom. Och jag inser att jag inte orkar sälja honom (om än bara mentalt) en gång om året. Det är för påfrestande för mig helt enkelt. Hitta en  bra fodervärd som tar hand om honom och att han har det bra.

Så då bestämde jag mig för att han ska säljas på riktigt. Min älskade fåntratt. Jag vill bara ditt bästa och jag hoppas att du ska hitta någon som älskar dig minst lika mycket som jag alltid gjort. Mina vänner säger alltid att du fick för mycket kärlek när du var liten, därav ditt enorma ego! 🙂 Nu hoppas jag bara att rätt familj dyker upp till dig och att du får det bra. <3

Februari 2013
Februari 2013
Från den lilla äppelskrutten jag hittade i hagen den kalla dagen 15/4 2009 till denna otroligt fina och trevliga lilla ponny.
Från den lilla äppelskrutten jag hittade i hagen den kalla dagen 15/4 2009 till denna otroligt fina och trevliga lilla ponny, fyra år på bilden.

monarch_i_,monias_mage Monarchen monarch1manadgammal Monarchen3man

Valorous Monarch på RIKS 2009, blott 3 månader gammal :) Bilden har Lina Åkerberg tagit.
Valorous Monarch på RIKS 2009, blott 3 månader gammal 🙂 Bilden har Lina Åkerberg tagit.
Valorous Monarch 3 dagar gammal 2009.
Valorous Monarch 3 dagar gammal 2009.

monarch Monarch_8 Johanna Dahlberg, ung uppfšdare, med unghingsten Monarch . fšrsta uppfšdningen monarch8 monarch_Hopp monarch2

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.